Cum să te epilezi la tine acasă

Multe saloane de cosmetică oferă servicii complete de epilare/depilare, la care poți apela de fiecare dată când îți dorești acest lucru. Dar sunt și femei care își doresc să se epileze la ele acasă, deoarece li se pare mai comod și mai confortabil așa. În plus, economisesc timp și bani prețioși. Pentru a avea parte de rezultate ca la salon, trebuie să aveți în vedere câteva recomandări, de care trebuie să țineți cont și să folosiți doar produse de calitate, profesionale.

Ce produse de epilare puteți folosi acasă:

  • Ceara film granule – este o ceară ce poate fi folosită pe întregul corpul. Ingredientele speciale din componența acesteia permit o bună aderență cu pielea și poate îndepărta fire de păr groase și scurte chiar și de la 1 milimetru.
  • Ceara perlata – este de unică folosință, se utilizează la cald și se îndepărtează cu benzi de hârtie (nu se trage cu mâna).
  • Pasta de zahăr – de preferat este să folosiți pasta cu consistență moale. Pasta se poate utiliza pe zone mari (picioare, brațe). Utilizarea și îndepărtarea acesteia se va face, însă, doar cu ajutorul unor mănuși chirurgicale.
  • Încălzitor ceară – încălzitorul se folosește pentru ceara de unică folosință, la flacoane. Aparatul vine însoțit de un cablu de alimentare.
  • Benzi epilat – benzile de epilat sunt o metodă rapidă și eficiența pentru zona feței, bikini sau axile. Benzile sunt de unică folosință și nici nu fac mizerie. După utilizare, pur și simplu strângi benzile și le arunci la gunoi.

Toate aceste metode sunt eficiente și se pot folosi și acasă. Nu trebuie să mergi până la salon, ca să ai parte de o piele catifelată. Cu puțină îndemânare, răbdare și perseverență, o să ajungeți să stăpâniți tehnica epilării care vă place cel mai mult. Tot mai multe femei se epilează acasă, deoarece au înțeles avantajele procedurii. Confortul este primul lucru la care se gândesc. De asemenea, economisiți și banii pe care îi dați la salon, pe manoperă.

Dacă vrei să încerci aceste metode, dar nu știi exact care ți se potrivește cel mai bine, poți să le testezi pe toate, pentru început, până apuci să îți faci și o părere generală despre acestea. Poți să alegi 1, 2 sau câte metode de epilare vrei. Nu există o regulă anume în acest sens. Singurul lucru de care trebuie să ții cont, totuși, îl reprezintă instrucțiunile de utilizare ale fiecărui produs în parte. Dacă le vei respecta, nu vei întâmpina niciun fel de problemă.

Kamy

9 Comments

  1. Cu ceara nu m-am mai epilat de prin perioada liceului, Ma ajuta mama pe atunci si tipam cat ma tinea gura, vecinii ziceau ca ma bate :)) Acum cred ca sa schimbat treaba cu epilatul cu ceara nu mai e asa dureros

  2. stiu ca ceara este foarte eficienta si de durata, dar eu o urasc pentru ca dureaza prea mult. si cum nici nu am probleme mari, eu aleg aparatul de ras oricand

  3. E o idee foarte buna si stiu ca as ai parte de intimitate daca vrei s ate epilezi cam peste tot, insa eu prefer la salon ca termin mult mai repede cu toTul 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *