Husa salvatoare pentru telefonul tău

Telefonul inteligent este unul dintre dispozitivele mele favorite fiindcă știu cât de mult contează ajutorul acestuia în procesul de socializare și de menținere a parteneriatelor. Cu un telefon îmi comand mobilă sau salteaua la domiciliu, trimit flori și cadouri oamenilor dragi aflați departe de mine și pot să le aud vocile.

Să nu credeți că sunt egosită și îmi pasă numai de telefonul meu. Eram cu prietena mea la o cafenea bună pe care o frecventăm și nepotul meu a dat cu mâna peste ceașca plină. Câteva picături au cazut fix pe telefonul prietenei mele, iar eu nu știam ce să fac, în timp ce ea mi-a spus liniștită:

– Nu te îngrijora, huse Huawei P30 Pro sunt salvatoarele telefonului meu mobil. Le comand de când era el bebeluș și când îmi prindea telefonul îl arunca sau lovea ritmic cu el de masă și de pereți.

Îmi poveșteste cu lux de amănunte de câte ori a scăpat telefonul ei datorită furnizorului de huse originale de calitate premium, Contakt.shop. Dacă pe telefonul ei nu sunt amprentele acelea de mânuțe pline de ciocolată sau zahăr, este pentru că petele au rămas pe husă.

Dialogam mult cum o husă nu te împiedică să scrii mesaje, să faci poze și filmări și mă întreabă brusc dacă eu îmi protejez telefonul.

Roșesc și îi arăt telefonul gol. Imaginea lui este stingheră. Este încă frig afară, iar telefonul mei este gol, în timp ce al ei poartă o husă neagră care se asortează cu blăniță ei delicată.

-Uite, dacă plasezi o comandă de 100 de lei pe site-ul lor oficial până la 1 martie, 2019 primești un mărțișor: adică 50 de lei, sumă din care îți poți cumpăra mai multe huse de culori și texturi diferite, toate la fel de elegante, de rezistente și de frumoase!

Îmi vine să râd când constat cât de bine mă cunoaște  prietena mea.

– Transportul nu îl plătești, dacă soliciți că produsele să îți fie trimise la cel mai apropiat magazin de domiciliu pe care ei îl aprovizionează. Se ocupă de aprovizionarea a 189 de magazine din toată țara.

Discutăm mult și îmi arată cum rujul meu din geantă poate să umple de pete telefonul. Lucrurile nu stau așa cum le punem noi în compartimente sau în buzunare.

Convingerea și influența prietenei mele pentru a-mi echipa telefonul cu o husă bună

Ajung acasă convinsa ca trebuie să cumpăr accesorii pentru telefonul meu, iar din cele peste 3 000 de produse aflate în stoc aleg două huse Huawei P30 Pro pentru telefonul meu drag. Una este neagră, în timp ce alta este transparentă. Împreună costa 60 de lei, așa că mai caut un “mărțișor” pentru prietena mea.

Înțeleg după ce îmi îmbrac telefonul de ce prietena mea este fana acestor forme de protecție a telefoanelor inteligente. Arată fabulos iar când îl scot din geantă și este frig afară nu mai este atât de rece, ci are o temperatură normală și funcționează perfect.

Ecranul nu se mai aburește, când trece de la o temperatură la alta, nu mă mai port cu telefonul meu așa cum mă purtam cu un ou.

O husă originală, cumpărată de la Contakt.ro, este salvatoare pentru telefonul tau!

Kamy

11 Comments

  1. Ce modele faine, eu am p20 mate so chiar mi-ar place o husa frumoasa care sa fie colorarata, m-am saturat de negru

  2. De cand mi-am schimbat vechiul telefon cu unul mai avansat am inteles si eu importanta unei huse de calitate, care il fereste de frig si de accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *