Încălțăminte pentru sezonul rece

Ultima lună de toamnă și-a făcut apariția. M-am bucurat până acum de o vreme prietenoasă și o temperaturi destul de mari. Meteorologii susțineau că sunt temperaturi mult prea mari pentru perioada asta, eu aș zice că este vremea perfectă. Mă în grozesc că au anunțat că se strică vremea și de acum va trebui să scot artileria grea și pufoasă din dulap. Cizmele sau mai exact snow boots sunt pe cale să-și facă apariția.

Cizme călduroase pentru sezonul rece

Cizmele sunt foarte importante în sezonul rece. De cele mai multe ori prefer să nu-mi fie rece la picioare și aleg încălțăminte îmblînită. Cizmele stil UGG(precum cele de mai sus) sunt o mare invenție din punctul meu de vedere. Sunt foarte practice și comode. În plus, sunt și foarte călduroase și acea blăniță este de un real ajutor. Aș putea să spun că între toate aceste atuuri am găsit și un punct slab. Singurul minus al acestora este faptul că se udă destul de ușor. Chiar dacă blănița ține cald și că umezeala aceea nu te ia cu fiori, tot este un disconfort. Din acest motiv apelăm la black snow boots din mai multe motive. În primul rând apelăm la culoarea neagră pentru că, umezeală fiind, acestea se murdăresc în secunda doi și este mult prea greu de curățat acea murdărie. Un alt lucru pentru care alegem cizmele negre simple este faptul că acestea sunt din impermeabile. Chiar dacă nu sunt din piele și imitația din piele este ok pentru că nu permite umezelii să ne ajungă la picioare.

Încălțăminte comodă pentru iarnă

Iarna îmi place să renunț complet la tocuri. Chiar dacă acele cizme lungi cu un toc mai mic sau mai mare poate fi de folos, eu prefer să renunț la el. Îmi place să am stabilitate, să merg la cumpărături așa și să pot fi elegantă chiar și așa. Să nu uităm că atitudinea este cea care contează și încrederea în noi ne completează. Eu, de exemplu, nu aș apela la white show boots. Mi se par total nepotroivite și nu știu dacă asta se datorează faptului că eu nu prea agreez încălțămintea albă. Singura încălțăminte la care nu mă deranjează albul sunt adidașii.

Ce încălțăminte preferați pentru sezonul rece?

Kamy

14 Comments

  1. Nu ma impac deloc cu cizmele de genul acesta, le prefer pe cele mulate pe picior. Dar imi place sa le vad la altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *