Lada frigorifică a înlocuit minusculul termos

Nu toți oamenii sunt norocoși să plece în concedii vara și să stea în piscina hotelului sau să se bucure de peisaje fascinante. Unii muncesc din greu vara: în grădini sau pe fânețe adunând provizii pentru iarna lungă și grea. Cei care cresc animale știu foarte bine că aproape toată vara și-o petrec în grădini. Îmi amintesc ce mă bucuram în adolescență, când a apărut termosul, iar mama ne împărțea tuturor un păhărel de apă rece. În rest, cu toate că duceam găletușele sau sticlele la umbră, când încercam să bem, apa era fiartă. Dacă nu era în sticlă, în găletușă găseam paie sau furnici.

Când munca mă epuiza și căldura nu ne dădea pace, mă gândeam ce bine ar fi fost ca oamenii să poată veni cu un frigider minuscul la ei, în care să fie o sticlă cu apă rece sau suc pentru fiecare.

Acum, viața celor care lucreaza vara la câmp s-a îmbunătățit mult cu lada frigorifica

Cum să nu fie omul fericit, când își poate pune lichide suficiente să nu se deshidrateze și o parte din hrana perisabilă, iar în aceste condiții munca pare mai ușoară?

După ce beam păhărelul acela de apă rece prindeam putere și aveam mai mult spor. Trist era că se termina repede și treceam de la bine la rău, adică de la apă de la frigider, la apă fiartă.

În prezent nu mai plecam fără Lada frigorifica Sencor SCM 1025, 20l Albastra pe care o ținem conectată la mașina de teren cu care urcam până unde se poate adică foarte aproape de destinație.

Încap până la 6 sticle de 1 litru în ea și așa ne asigurăm necesarul de apă rece toată ziua.

Capacitatea de răcire este cu 20 de grade Celsius mai puțin decât cea de afară, lucru foarte bun fiindcă apa este potrivit de rece, nu apă cu gheață ca de la congelator, cum bem acasă, de care ne doare gâtul.

Voi folosiți lada frigorifică pe perioada verii?

Kamy

14 Comments

  1. Nu am achizitionat inca una, dar mereu ii simt lipsa. Vad ca pretul este accesibil, mai ales ca este un produs atat de necesar pe timpul verii.

  2. Mie mi-ar trebui asa ceva pentru cand plec in concediu cu mancare de acasa. Da, decat sa arunc banii pe mancare in alte tari, unde mi se pare scump, mai bine folosesc acei bani pt muzee si mananc de la pachet. Deci o lada frigorifica ar fi ideala pentru mine.

  3. Am zis ca-mi iau si eu o lada frigorifica si am tot amanat iar acum trece vara si eu umblu dupa mine tot cu genti frigorifice din alea mici.

  4. Lada frigorifică este foarte utilă. Când pleci la drum mai lung, când îți iei cazare la particulari, căsuțe sau pleci cu cortul, soluția ideală este lada frigorifică.
    Anul trecut am cumpărat una și am folosit-o pentru drumul până la greci și copiii până la bulgari.

  5. Ooo daaa, noi lusm peste tot cu noi lada frigorifica, punem in ea bauturi si gustari. Chiar este foarte utila in sezonul estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *