Peruca care te confundă cu o vedetă

Eii bine da, mi-am luat și eu 2 peruci și am să vă arăt zilele astea cum arăt eu cu păr brunet și un roșu închis. Am și eu câteva mici dorințe să văd cum îmi stă și cu altă coafură sau chiar o altă nuanță de păr. Nu am pretenții prea mari, știu. Fiecare cu piticul lui și eu îl am pe am meu. Deocamdată mi-am luat perucile cu diverse modele de coafuri, nu am luat nimic special.

Peruca blonda-min

Celebrity wigs

Îmi place părul lung, dar și mai mult iubesc să-l am des. Chiar am fost invidioasă pe prietenele mele când am văzut la prietenele mele au un păr atât de bogat și cât de bine se vedeau acele peruci aplicate care nu dăunau sub nici o formă părului. Dacă în cazul extensiilor te poți plânge de dureri de cap și nici nu-ți deteriorează părul tău. Ba chiar am impresia că ți-l protejează și nici nu mai este  nevoie să folosești vreun produs de styling pe părul tău. În felul ăsta ești ca scoasă din cutie în permanență.

Peruca par natural-min

Human hair wigs

Dacă tot vreți să vă orientați către o perucă, eu sunt de părere să alegeți una din păr natural. Poate părea mai scumpă decât una cu păr sintetic, dar diferențele se văd. Cea din păr natural nici nu se observă că ar fi vreo diferență între părul natural și cel din perucă. Cea din păr sintetic are un luciu mai artificial care arată diferit. UniWigs este un site care comercializează doar produse de calitate. Modelele de pe site sunt unice și foarte frumoase. Nici nu trebuie să mă credeți pe cuvânt și vă puteți convinge singuri.

Peruca blond mov-min

Wigs link to

Puteți alege și o perucă într-o culoare care o admirați și sunteți convinse că este foarte greu de făcut. Pe de altă parte mai sunt persoane ușor nehotărâte care și-ar dori să-și facă o anumită culoare în cap și totuși nu au curaj să facă o astfel de schimbare sau job-ul nu-i permite să facă astfel de schimbări. În felul ăsta puteți purta ocazional această culoare și să vă faceți mica plăcere.

Știu că multe persoane nu văd cu ochi bun aceste peruci, dar eu nu am nimic împotriva lor și chiar le găsesc interesante. Eu le consider un moft și totuși nu trebuie să uităm utilitatea acestora. Ele sunt pentru persoanele care nu au podoabă capilară din cauza anumitor probleme de sănătate. Nu doresc nimănui să le poarte cu acest scop.

Voi ce părere aveți despre peruci?

Kamy

14 Comments

  1. Vai, ce dragute sunt! Cu siguranta oricine si-ar dori asa ceva! As cumpara una afro si poate mi-as aranja si parul la fel, cine stie! 😀

  2. Arată drăguț. Cred că e fain să ai altă freză sau culoare în fiecare zi, dar consider că trebuie și un pic să înveți cum să le așezi ca să stea bine și să nu se observe prea tare că nu e părul tău, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *