Buze mărite, riduri șterse și pomeți de invidiat cu Perfect Touch

Chirurgia plastică este o ramură a medicinei care se ocupă cu corectarea și îmbunătățirea aspectului fizic al unei persoane. În cadrul chirurgiei plastice, există diferite proceduri și intervenții, printre care se numără și marirea buzelor și administrarea de botox pentru întinerirea feței. Lumea tinde spre perfecțiune și tot mai multe persoane apelează la mici intervenții. Femeile vor să fie perfecte din toate punctele de vedere și nici nu cred că ar fi un lucru negativ să aibă astfel de dorințe. Vreau să vă povestesc puțin despre perfecțiunea văzută prin ochii mei. Nu este o rușine să-ți dorești să arăți mai bine și atâta timp cât aceste lucruri sunt posibile, puteți să încercați aceste intervenții.

Intervenții făcute pentru un plus de încredere în sine

Frumusețea este trecătoare doar că în secolul ăsta am putea să mai oprim timpul în loc și să facem intervenții mai mici sau mai mari în funcție de dorințe. Eu chiar sunt de părere că o intervenție mult dorită poate oferi o mai bună încredere în sine. Este nevoie de o dorință puternică și de un doctor bun pentru ca toate îmbunătățirile să nu fie duse la extrem. Avem nevoie de un rezultat natural și frumos. Unele dorințe de înfrumusețare sunt ceva mai vechi și mult dorite, alte dorințe sunt de a ascunde mici probleme cauzate de trecerea timpului și întinderea ridurilor într-un mod cât mai eficient.

În zilele noastre este și păcat să stai cu riduri inestetice atâta timp cât sunt metode să le rezolvăm. Nu mi se pare normal ca la 40 – 45 ani să stai ridată și să fie semne vizibile de îmbătrânire când putem apela la injecții cu botox care să ne ajute în doar câteva minute. Este drept că mama natură a fost mai darnică cu unii și sunt persoane care la doar 40 de ani nici nu se vede trecerea anilor pe fața lor. Poate că acele persoane au nevoie de vizita într-un cabinet de înfrumusețare mult mai târziu. Este problema fiecărei persoane când hotărăște să treacă pragul unei astfel de clinici. Important este să avem grijă la nevoile tenului nostru.

Ce îmbunătățiri îmi doresc eu să-mi fac

Cea mai mare dorință a mea este să am niște sâni puțin mai mari. Niciodată nu am fost eu prea dotată în acest sens și această mică îmbunătățire aș face-o strict pentru mine și pentru mulțumirea mea interioară. Cred că nu aveam 14 ani când îmi doream silicoane. Nu vreau nimic exagerat, vreau ceva mai mare și mai natural. Sper să-mi fac curaj să fac acest pas. Este drept că acest lucru m-ar ajuta pe mine să am mai multă siguranță și să mă simt eu mult mai bine. Cred că aș avea acea încredere în mine care-mi lipsește.

O altă dorință care a început să-mi stârnească interesul în ultimul timp este tratamentul ridurilor. Nu sunt foarte pronunțate și parcă îmi crează un disconfort atunci când le vâd. Îmi doresc și eu să am pielea mea întinsă, mai netedă și ele să dispară miraculos. Acest lucru se pare că nu se rezolvă cu creme. Doar cu ajutorul cabinetelor de chirurgie plastică rezolv problema asta. Dacă prima dorință este mai greu de îndeplinit, ridurile se rezolvă cu o mică injecție în locul potrivit.

Cred că este mai greu până ajung să-mi fac prima intervenție pentru că după asta îmi fac curaj constat că aș mai avea și alte îmbunătățiri de făcut. Parcă și pleoapa este căzută și ar merge o mică îmbunătățire în acest sens. Sinceră să fiu, nu vreau să fiu perfectă din toate punctele de vere. Aș vrea doar mici schimbări și cred că acestea se pot realiza ușor

Clinica Perfect Touch se află în Craoiova și puteți stabili o primă întâlnire pentru a vorbi cu medicul și a stabili dacă ceea ce vă doriți se poate realiza. Îi puteți contacta telefonic la 0748 180 018 sau pe E-MAIL drcristiangheorghe@gmail.com . Pe pagina de instagram a domnului doctor găsiți multe poze before and after ca să vedeți și schimbările care au apărut în cadrul intervențiilor. Mărirea buzelor am înțeles că este cea mai căutată procedură. Este foarte ușor de realizat și rezultatele sunt foarte frumoase. Mai ales dacă aveți niște buze subțiri sau care nu sunt uniforme ar fi păcat să nu apelați la o procedură de acest gen.

Pe mine m-a atras inclusiv faptul că aș putea să-mi fac niște pomeți puțin mai proeminenți și puțin mai plini. Asta este una din dorințele mele ascunse pe care n-am spus-o nimănui. Aș vrea să vorbesc cu domnul doctor și să văd dacă acest lucru ar fi ușor de realizat. Acum nici nu știu dacă m-ar avantaja o astfel de schimbare. Voi analiza foarte bine fiecare procedură în parte pentru că-mi doresc să-mi îmbunătățesc aspectul fizic și să arăt mai bine.

Voi ce îmbunătățiri v-ați dori? Care este cea mai mare dorință a voastră în cazul în care ați trece pragul unui cabinet de chirurgie plastică?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *