Cum să ai o pensiune îngrijită

Într-o pensiune sau hotel totul trebuie să arate cât mai bine pentru a reuși să îți atragi clienții. Din grija pentru vizitatorii tăi și pentru un plus de confort trebuie să îți îngrijești curtea, camerele de hotel și să ai un persoanel care să își servească clienții cu amabilitate. Este important să știm cum putem reuși să facem acest lucru. Vin cu câteva idei care vă pot ajuta în postura de proprietari sau ce să urmăriți în calitate de clineți.

Alege mobilă în stil rustic

Clienții vor ca acea cameră în care își vor petrece concediul să fie confortabilă și să aibă un aspect cât mai plăcut. Poți alege să îmbini stilul rustic cu elemente moderne. Este bine să ai în vedere calitatea corpurilor de mobilier. Orice pensiune traversează și perioade mai grele, de aceea pentru că nu se pot face investiții oricând, trebuie să alegi mobilă din lemn de calitate care va rezista în timp. În dormitoare poți alege un design predominant rustic, dar ar fi bine să pui la dispozitia clienților doritori și dormitoare amenajate în stil modern. Cred că ar fi interesant să le poți oferi posibilitatea de a alege singuri și în felul ăsta poți vedea ce fel de camere au cea mai mare căutare.

Importanța detaliilorîn momentul servirii mesei

Majoritatea pensiunilor au restaurant propriu. Vizitatorii vor să servească preparate culinare specifice zonei în care se află. Mesele trebuie să aibă un aspect curat și îngrijit. Puteți alege modele tablecloth VeeYoo rezistente care să arate impecabil în sala de mese. Oalele și vasele rustice pot decora pereții acestei săli, în cazul în care mergem pe o latură rustică, care va reuși să o facă să arate cât mai frumos. Lemnul este cel mai potrivit material pentru mese și scaune. Este rezistent și ușor de întreținut.

Un model round solid polyester tablecloth va reuși să reziste ani buni în incinta unei pensiuni. Puteți alege fețe de mese tematice în funcție de sărbătorile de sezon sau petrecerilor specifice. Vasele și tacâmurile trebuie să arate impecabil. În aceste obiecte stă farmecul aranjamentului unei mese. VeeYoo wholesale se vor integra de minune în decorul mesei din propriul restaurant. În restaurantul unei pensiuni vor petrece o bună parte a timpului clienții. Aici își vor savura cafeaua și micul dejun, se vor bucura de prânz și cină. Este important să ai un personal foarte bine pregătit care să se ocupe de servirea mesei. Bucătarul trebuie să fie bine pregătit și să poată satisface așteptările  clienților. Preparatele savuroase sunt rezultatul muncii lui. Oricine ar lua o cină la VeeYoo table runners și va fi mulțumit de ceea ce a comandat, va reveni negreșit în această locație.

Poți alege să organizezi petreceri

O petrecere în stilul zonei din care faceți parte, cu un band de muzică live și mici momente artistice, vor reuși să impresioneze musafirii pensiunii. Acest fapt va poate aduce ceva bănuți în plus pentru că o petrecere îi va determina pe clienți să facă totodată consumație. Poți stabili un fel de preț de intrare pentru petreceri la care poți include o băutură din partea casei. Dacă îți vezi clienții mulțumiți, le poți cere să îți lase și o recenzie pe site-ul pensiunii. De exemplu, pe VeeYoo Reviews este o categorie distinctă și în felul ăsta poți vedea părțile pozitive și negative.

Kamy

7 Comments

  1. Si mie imi place ca totul sa arate impecabil atunci cand merg intr-un local de genul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *