Sfaturi pentru ieșirile în parc cu copiii

Copiii și părinții adoră ieșirile în parc. O plimbare în parc poate să ne pună în fața anumitor situații cărora trebuie să știm cum să le putem face față. Iată câteva sfaturi pentru momentele în care ieșim în parc cu copiii.

Alege încălțămintea adecvată

Chiar dacă este cald afară și crezi că sunt potrivite sandalele pentru a merge în parc, nu este cea mai bună alegere. Prin nisipul din parc se pot găsi anumite obiecte ce pot răni picioarele copilului. În plus, sandalele nu doar că nu protejează picioarele copilului, dar sunt și incomode pentru că vor permite ca nisipul din parc să ajungă în interiorul lor. Este bine să oferim copilului încălțăminte ușoară de alergare, cum ar fi tenișii sau pantofii ușori din material textil.

Haine comode

Multi părinți ar trebui să înțeleagă că atunci când merg în parc cu copii, cel mic are nevoie de haine cât mai comode. În parc copiii fac multă mișcare, aleargă și se joacă. Tocmai de aceea, au nevoie de articole vestimentare care să le permită să se miște în voie. Pentru că avem grijă de copiii noștri avem grijă să le alegem haine de o bună calitate. Hainele din bumbac sunt ideale. Acestea nu provoacă alergii și vor permite o bună respirație a pielii copilului.

Rucsacul mamici

Pentru că orice mămica are mereu câte ceva de ,,cărat”, atunci când merge în parc, un rucsac dama piele ecologica este cea mai inspirată alegere. Este ușor de purtat și avem și mâinile libere pentru a ne ține copilul de mânuță. Este suficient de spațios încât să putem lua cu noi strictul necesar. O sticluță cu apă, un pachet de șervețele umede, ceva de ronțăit, portofelul, cheile și telefonul. Toate vor fi în siguranță în rucsacul nostru. Rucsacurile sunt în trend și le putem purta în orice combinație vrem noi și le putem purta oriunde ne dorim, nu doar în parc. Merg foarte bine la articole vestimentare sport sau casual. Putem să purtam rucsacul la o pereche de jeanși accesorizați cu o curea dama din piele neagră combinată cu o cămașă.

Protecția copilului

Este important să asigurăm protecție copilului nostru când ieșim în parc cu el. Înainte de a pleca de acasă vom aplica o cremă cu factor de protecție solară pentru a-l feri de radiațiile solare. Pentru că în parc pot fi insecte și există pericolul unor ciupituri, este ideal să ne luăm măsuri și contra acestor primejdii. Capușele sunt spaima părinților. Tocmai de aceea nu trebuie să ne lipsească din geantă un spray protector care să țină la distanță acești inamici. Șervețele umede pentru copiii sunt absolut necesare și ele. Nu ar trebui să ne lipsească din rucsac. Pentru că vrem să oferim cele mai plăcute momente în parc pentru copilul nostru, este bine să ne luăm măsuri de protecție. Aceste sfaturi sunt binevenite pentru a evita anumite neplăceri.

Cum pregătiți copilul pentru o ieșire în parc? Ce nu vă lipsește niciodată din rucsac?

Kamy

12 Comments

  1. Ce pot sa zic e ca am cam scapat de iesit in parc. Rares al meu merge singur 🙂 dar tot ii dau un rucsacel la el, unde sa isi puna telefonul, cheia si o sticla cu apa

  2. Pot sa zic ce pun în rucsacul pentru aki dacă vrei :)) a neapărat apa și recipientul special, recompense, portofelul… Chestii de genul

  3. In urma experientei mele cu nepoata, clar nu trebuie sa lipseasca niste servetele umede.

  4. Hmm cred ca servetelele, dezinfectantul de maini, sticla de apa :)) chestii din astea consumabile.

  5. Foarte bune sfaturile! Rucsacul mi se pare foarte util pentru a cara diverse si nici nu iti sta in cale cand fugi dupa copii.

  6. De obicei rucascul meu contine lucruri utile pentru cea mica servetele, jucarii, apa etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *