Ești gravidă? 3 modalități INEDITE pentru a-ți anunța SARCINA!

Ai rămas însărcinată însă, momentan, doar tu și partenerul știți acest lucru? Vrei să îi anunți pe cei dragi, însă cauți un mod unic de a face asta? Dacă răspunsul la aceste două întrebări este afirmativ, atunci te afli în locul potrivit.
Vestea cea mare reprezintă un motiv imens de bucurie, pe care dorești să îl împarți cu toată lumea. Așadar, îți recomandăm 3 modalități inedite pentru a-i anunța pe toți că urmează să ai un bebeluș!

Vezi, în continuare, cum îți poți anunța sarcina într-un mod ORIGINAL!

Anuntare sarcina1. O fotografie sugestivă

Rețelele sociale sunt, deja, omniprezente în viețile tuturor. Așadar, dacă dorești să îți anunți sarcina într-un mod original, realizează o fotografie sugestivă și posteaz-o pe pagina ta de Facebook sau pe contul de Instagram. Pentru început, vei avea nevoie de o rochie de impact, pe care o poți găsi și comanda pe adresa web a brandului Atmosphere. Apoi, achiziționează și o rochiță sau un body asemănător, însă pe măsura unui bebeluș. Fotografiază-te, alături de partener, purtând rochia ta și ținând, lângă voi, outfitul viitoarei voastre odrasle. Cu siguranță, prietenii și rudele vor realiza de îndată ce se întâmplă și vor împărtăși fericirea cu voi!

Patut copii
2. O vizită cu surprize

O modalitate unică de a-i anunța pe cei dragi că urmează să naști este prin intermediul unei surprize de proporții. În primul rând, achiziționează de aici un pătuț special pentru viitorul tău copil și plasează-l într-una dintre camerele casei. Apoi, completează spațiul cu o saltea, lenjerie pentru copii și câteva jucării. Când totul este gata, invită-ți rudele și prietenii acasă, cu pretextul unei cine în familie. Când aceștia ajung, spune-le că ai redecorat locuința și invită-i să vadă fiecare parte a apartamentului. Când vor intra în camera amenajată pentru copil, vor avea o surpriză enormă!

Tricou cu mesaj sarcina3. Un tricou cu mesaj ascuns

O metodă subtilă și amuzantă de a-ți anunța sarcina este purtarea unui tricou cu mesaj ascuns. Organizează o ieșire în oraș, cu membrii familiei și cu prietenii apropiați, însă nu le spune absolut nimic. Chiar dacă îți va fi greu să te abții, încearcă să nu le oferi niciun indiciu! Când ajungeți în locație, comportă-te normal, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Așteaptă până în momentul în care unul dintre invitați va observa mesajul pe care îl porți. Cu siguranță, acela va fi un moment distractiv, de neuitat!

Așadar, dacă ai rămas însărcinată, profită de acest moment unic și transformă-l într-o experiență inedită, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Oferă-le vestea extraordinară într-un mod original, pe care nu îl vor uita prea curând!

Kamy

14 Comments

  1. Interesant articolul tau. Eu nu consider ca e un anunt atat de mare, mai ales daca iti doresti si stie deja familia ca planuiesti sa faci asta . Dar ideile sunt faine.

  2. Am văzut și eu tricourile cu mesaje, mi se par cele mai amuzante,mai ales dacă vrei sa anunți știrea pe social media.
    Bunicii noștri s-ar putea sa nu le înțelega hahaha, asa ca as merge pe o varianta mai conservatoare în cadrul familiei.

  3. Interesante idei. Am trecut de mult peste acest pas. Am anunțat după 4 luni despre sarcina postând o poza cu burtica pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *