Eleganta se oglindeste pe glezna

O femeie trebuie sa fie ingrijita in permanenta. Trebuie sa faca ceva efort ca s-a arate bine. Nu vreau sa spun ca de preferat ar fi sa fie coafata pentru ca nu toata lumea are timp sa se aranjeze la coafor de 2 ori pe saptamana dar macar isi poate procura cateva obiecte de coafare care o pot ajuta foarte mult si poate sa arate foarte bine.

In ceea ce priveste machiajul fiecare il poarta asa cum considera. Am vazut femei care arata bine nemachiate. Daca ma gandesc acum la mama, cred ca am vazut-o machiata doar la evenimente. In rest isi aplica cate un ruj inainte de a pleca la munca si cam atat. M-am obisnuit cu ea asa si mi s-ar parea ciudat sa o vad foarte machiata. Poate ca este si o chestie de obisnuita.

http://www.e-ciorapi.ro/ciorapi_gabriella_giny_726_20_den-p2999.html?ref=D82C8D16

Poti iesi din anonimat cu o pereche de dresuri cu un model fin. Imi plac aceste picatele de pe dresuri. Se vad foarte frumos si pot fi asortati cu usurinta la o fusta simpla. Daca folositi o pereche de dresuri cu model puteti foarte bine sa folositi restul pieselor uni.

http://www.e-ciorapi.ro/ciorapi_fiore_radisa_g_5609_40_den-p2596.html?ref=D82C8D16

Un alt model interesant de dresuri este acesta. Pe vremea bunicii am auzit ca era moda dresurilor cu dunga. Dupa primele purtari cica te chinui putin sa fixezi dunga drept dar imi place mult de tot cum se vede. Modelul este interesant si pot fi perfecte de purtat la munca sau la alte evenimente. In partea din fata sunt simple.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *