Prepare to party

Inca putin si se termina acest an. Mai exact de astazi intr-o luna este Craciunul si de la Craciun la Revelion inca o saptamana. A trecut anul asta de nici nu l-am simtit. Daca vreti sa mai faceti cateva cumparaturi dupa SheIn si vreti sa va ajunga anul acesta coletul va trebui sa va grabiti pentru a nu avea parte de surprize.

http://www.shein.com/?aff_id=4345

 Primul aspect si cel mai important este ca coletul sa ajunga la voi in timp. V-am mai povestit ca dureaza in jur de 30 zile pana sa il primiti asa ca trebuie sa aveti in vedere acest aspect. Eu ador produsele lor si cred ca foarte putin lucruri m-au dezamagit. As putea spune 10%. Daca stati sa analizati bine situatia si cand comandati online de la un magazin local sunt riscuri asa ca nu ma pot supara pe SheIn. Am facut cateva alegeri pentru voi dar pe site gasiti o gama variata de produse si in plus zilnic baga produse noi.

Am pus ochii pe aceasta rochie de mult timp dar inca nu mi-am comandat-o. Cred ca va fi a mea in cel mai scurt timp. O gasiti aici.

Acest gen de rochie nu este genul meu dar imi place cum se vede. Vedeti ca pe site aveti trecuta si lungimea as ca va puteti face o idee de lungimea ei. O gasiti aici.

Nu stiu daca varsta este de vina dar au inceput sa imi placa fustele putin peste genunchi. Nu am nici o astfel de rochie in garderoba si imi surade ideea. O gasiti aici.
Paietele nu cred ca se vor demoda vreodata, asta este impresia mea acum. Este o rochie interesanta si este albastra asa ca imi place si mai mult. O gasiti aici.
Cireasa dupa tort este aceasta. O consider cea mai frumoasa rochie din cele prezentate si prin urmare mi-am dat o comanda asa ca imi doresc sa intru cat mai repede in posesia ei. O gasiti aici.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *