Pantaloni cu turul lasat

Pantalonii cu turul lasat au fost un subiect tabuu pentru mine. Eu am fost o tipa slabuta si tot timpul am trait cu impresia cu imi sta mult mai bine cu pantalni sau bluze care sa imi evidentieze talia si in felul asta mai mereu am ocolit hainele largi. Atunci cand am probat prima oara o pereche de pantaloni nu mi-a placut absolut deloc cum imi vin. Ideea era ca imi placea sa vad alte persoane.

http://www.lenjeriamea.ro/home/pantalon-vu-0047-17484.html?ref=1C383CD3

Partea frumoasa a venit atunci cand am comandat dupa internet o pereche de blugi care nu pareau cu turul lasat dar cand i-am probat erau trasnet. Era o pereche de blugi rupti si cu turul lasat. O frumusete. de atunci mi-am facut curaj sa port mai des astfel de pantaloni si mi-am dat seama ca este cel mai bine atunci cand ii comand dupa internet pentru ca ma hotarasc mai repede.

Acum imi doresc si o pereche de pantaloni de trening cu turul lasat. Imi doresc sa ii asortezi cu o pereche de tenesi inalti. Daca stau bine sa ma gandesc mii doresc pe cei dupa acest site pentru ca sunt exact ceea ce caut iar culoarea este una dintre preferatele mele.

http://www.lenjeriamea.ro/home/pantalon-italian-fashion-rea-16217.html?ref=1C383CD3

Am mai gasit si acest model de pantaloni doar ca imi plac mai mult primii pantaloni si poate si pentru ca au turul putin mai lasat sau sunt mai larguti. Sunt de parere ca acest tip de pantaloni sunt potriviti pentru persoanele mai slabute. Nu vreau sa deranjez pe nimeni dar asta este parerea mea personala.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *