Cum trecem de vremea rea

A venit prea repede frigul, desi daca stau bine si ma gandesc este deja mijlocul lui octombrie. Oricum ar fi trebuie sa luam masuri urgente. Trebuie sa scoatem hainele groase de la naftalina, sa renuntam la sandale si balerini, sa vedem de unde scoatem caciula :).

http://www.e-lenjerie.ro/fular_de_dama_ariadna-p26666.html?ref=D82C8D16
 link

Da …. trebuie sa scoatem caciulile si fularele de cine stie de pe unde sau putem sa ne luam unele noi. Cand eram micuta aveam o singura caciula. Nu imi placea sa port pentru ca aveam impresia ca nu imi sta deloc bine cu caciula asa ca am hotarat sa plec cu ea de acasa pe cap si dupa ce ies pe usa sa o pun in geanta, rucsac,etc. Cred ca multor adolescenti li se intampla asta.

Imi place acest set de fular, manusi si caciula. Este perfect pentru vremea rece si culoarea este una dintre preferatele mele. Imprimeul este foarte interesant si tare dragut.

http://www.e-lenjerie.ro/fular_de_dama_larissa-p6279.html?ref=D82C8D16

 Un alt set de fular, caciula si mausi cu o aplicatie interesanta. Combinatia asta poate fi purtata la tinuta mai eleganta si acest lucru cred ca se datoreaza manusilor mai lungi. Este confectionat din lana de cea mai buna calitate, din mohair si acril.

Sunt foarte indecisa in privinta acestor modele pentru ca nu ma pot decide care imi place mai mult. Dintre cele doua modele prezentate parca as opta pentru primul model, asta pentru ca sunt de parere ca este mai usor de accesorizat si in plus este un model mai casual. Cel de-al doilea model este mai elegant.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *