Rochii pentru domnișoarele de onoare

Nunta este acel moment unic din viața fiecăruia care este de preferat să o planificăm în cele mai mici detalii. Unul dintre aspectele pe care putem pune accentul este strict legată de vestimentația domnișoarelor de onoare. Îmi place să văd că în spatele unei mirese cochete se află cel puțin 3 domnișoare de onoare care au exact același model de rochie.

În mod normal nu este tocmai plăcut ca la o nuntă să mai vezi alte persoane care poartă același model de rochie ca al tău doar că în cazul de față este o situație aparte. De această dată domnișoarele de onoare pot purta același model de rochie pentru unitate și pentru o imagine mai bună a miresei. Consider că este datoria miresei să se ocupe de toate aceste rochii și să fie în atribuțiile ei. De preferat ar fi să căutați modele de rochii care să aibă niște bretele ajustabile pe spate sau să fie ceva mărime universală pentru că în felul ăsta ar fi mult mai ușor și pentru mireasă și pentru viitoarele domnișoare de onoare pentru că nu ar mai fi nevoie să le măsori pe toate.

În altă ordine de idei cred că este ok să faci și măsurători în cazul în care este nevoie pentru a lua mărimi speciale pentru fiecare persoană în parte. Modelul ales pentru toate domnișoarele de onoare poate fi ales în funcție de preferințele miresei sau în urma discuțiilor între fete.

Kamy

3 Comments

  1. Si mie mi-ar fi placut sa imi imbrac domnisoarele de onoare cu rochii la fel, insa fiind o chletuiala in plus am zis ca e bine asa cum se imbraca ele :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *