Rochii de mireasă puțin mai sexy

Rochia de mireasă poate fi exact așa cum vrei tu. Poți alege acel model de rochie care se potrivește personalității și să fii atât de sexy cât te simți tu confortabil. Cred că trebuie să avem mare grijă pentru că o expunere mult prea mare poate duce către vulgaritate și nimeni nu-și dorește asta. Chiar dacă avem un decoltem frumos sau niște umeri extrem de sexy trebuie să-i lăsăm destul de puțin la vedere. Este indicat să lăsăm lumea să-și închipuie unele lucruri și să nu le expunem pe toate pe tavă.

Rochiile de mireasă pot fi mai simple sau mai sofisticate și sunt pentru toate buzunarele. Eu sunt de părere că nu trebuie să cheltuim foarte mulți bani pe astfel de piese vestimentare. Consider că se găsesc rochii frumoase la prețuri decente. Eu când aud de rochii la 5.000 sau 6.000 de lei mi se par ușor exagerate aceste prețuri. Nu știu câtă lumea îmi va da dreptate, dar asta este gândirea mea.

În categoria sexy bridesmaid dresses se găsesc suficient de multe modele din care putem alege. Îmi plac mult chiar și acele rochii cu trenă chiar dacă sunt ceva mai greu de purtat, dar fiecare își alege ce consideră că i se potrivește. În plus, este aproape imposibil să nu vă găsiți o rochie care să vă satisfacă dorințele.

Kamy

10 Comments

  1. Sunt fabuloase, elegante si stilate. Bine ca nu trebuie sa fac alta nunta, ca m-as strica de cap cautand sa aleg o rochie intre atatea minunatii.

  2. Au intradevar rochii de mireasa absolut superbe pe site. Dintre cele alese de tine, preferata mea e a doua rochie de mireasa.

  3. Ooo, sunt absolut superbe! Extraordinar de frumoase!
    Dacă ar fi să aleg, prima și a doua ar fi opțiunile mele! Cred că nu m-aș putea hotărâ prea ușor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *