Accesorii de lux oferite persoanei dragi

Când spun diamante, mă refer la acea piatră prețioasă pe care oricine și-o dorește. Fie că ai un pandantiv sau un inel, este de preferat să ai un astfel de accesoriu scump care să te pună în evidență. De multe ori, inelul cu diamant purtat pe deget este un semn că jumătatea ta te respectă și te prețuiești, iar femeile au o mulțumire nemărginită știind că acel accesoriu este unul dintre cele mai apreciate și mai scumpe.

Morganite wedding set

Inelul de mai sus este cu adevărat spectaculos și evident că acea spectaculozitate vine din combinația de diamante mai mici sau mai mari și finețea acestuia. Este o plăcere să porți atâtea diamante pe deget și să te bucuri de o asemenea bijuterie. Nu este o bijuterie care să fie la îndemâna tuturor și consider că asta face diferența dintre o persoană oarecare și TU. Dacă bugetul bărbatului din viața noastră permite achiziționarea unui astfel de produs, ar fi și păcat să nu vă facă o astfel de surpriză.

Moissanite wedding sets

Un inel, precum cel de mai sus, arată cu adevărat special pe deget. Inelul este compus din 2 părți distincte care se combină foarte frumos. Sunt de fapt 2 inele care se completează perfect. Piatra ovală sau coroana compun perfect inelul, iar rezultatul este unul de excepție. Îmi plac mult ca piatra care este pe inel să aibă o culoare neutră pentru a putea fi purtat în aproape orice moment al zilei. Cel puțin pe mine mă avantajează foarte mult.

Aquamarine bridal set

Moda anului 2019 în materie de inele se pare că face specială combinația a două inele. Acestea pot fi purtate împreună sau separat și ambele arată la fel de bine. Așa este și ultimul inel pe care vreau să vi-l arăt. Un inel subțire, finuț și plin de diamante se combină excelent cu o piatră mai opulentă. Pietrele sunt pe partea din față a inelului pentru a nu aduce disconfort în purtarea acestuia.

BBBgem.com oferă o gamă largă de astfel de modele de inele și vreau să vă zic că am analizat site-ul lor cu plăecere. Îmi place să mă uit la accesorii atât de luxoase și să-mi închipui cât de frumos s-ar vedea un astfel de inel pe degetul meu.

Vouă vă plac inelele cu diamant? Care din cele 3 modele vă face cu ochiul?

Kamy

12 Comments

  1. nu prea sunt eu fan al inelelor cu pietre. Adica imi plac, dar cele cu o singura pietricica, nu modelele asa de incarcate. PLus ca le cam evit si pentru ca ma tem sa nu cada pietrele de pe ele. In schimb, preturile de pe site iti cam fura ochii si parca le-as vrea si asa, la cat de valoroase sunt.

  2. Mie imi place mult de tot ultimul model cu piatra Aquamarine dar nu am încă nici un diamant asa ca o sa intru pe site sa-mi aleg unul.

  3. Mie imi plac bijuteriile cu pietre pretioase, dar diamantele veritabile si naturale nu sunt chiar deloc ieftine, ceva de genul cateva mii de euro un inel cu un singur diamant micut. Cele sintetice sau imitatiile, da, sunt accesibile.

  4. Ador bijuteriile! De orice fel! Iar diamantele sunt prietenele mele cele mai bune! 😛 Primul model este fenomenal! Merci de prezentare! Am sa caut pe site sa vad si preturile.

  5. In general fug de bijuteriile cu pietre deoarece nu stiu cum reusesc sa mai pierd din ele. Cu toate acestea, ma gandesc ca se schimba datele problemei in cazul bijuteriilor cu pietre semipretioase sau pretioase, precis sunt fixate mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *